Bill Compton Vámpír/Modi

Hozzászólások száma : 9 Join date : 2011. Jul. 27.
 | Tárgy: Bill Compton Hétf. Aug. 22, 2011 10:45 pm | |
| William Compton Név: William Compton Becenév: Bill Kor: 171 év Születési hely, idő: Bon Temps?, 1840. április 9. Faj: Vámpír CsaládÉdesanya: nincs adat Édesapa: nincs adat Testvér(ek): nincs adat Egyéb hozzátartozó: emberi életemben volt feleségem és gyerekeim KinézetHajszín: Sötétbarna Szemszín: Barna Magasság: pontos adat nincs Külső megjelenés: Férfiakra jellemzően magas vagyok. Nem vagyok se túlsúlyos, se sovány. Szóval pont jó. Öltözékem úgy szintén átlagos, bár nem szeretem az annyira modern cuccokat. Jellem:Állhatatosan védem azokat, akik számomra fontosak. Kiállok az igazamért mindig. A nálam magasabb rangúaknak alávetem magam, nem ellenkezem. Előtörténet1840. április 9-én születtem a Luisiana állambeli Bon Temps városában és ott is éltem nagy részben. Házas farmer voltam három gyerekkel, akit behívtak katonának. Dél oldalán harcoltam a polgár háborúban. A háborúból hazafelé tartva, 1968. november 20-án történt, hogy szállást kértem egy asszonytól. Ő el is látott élelemmel és itallal, de aztán nem engedett utamra. Vámpírrá változtatott... Ezek után nem térhettem haza. Családom sírkövet állattatott, mert azt hitték, hogy háborúban estem el. Lorena Ball volt aki átváltoztatott. Hosszú és viharos kapcsolatunk volt. Hosszú évekbe tellett mire el tudtam tőle szakadni. Több, mint egy évszázad tellett el mikor visszatértem Bon Temps-be, de addigra a vámpírok már szabadon járkálhattak az emberek között. Nem volt többé titok a létezésünk. Így történt, hogy betértem a Merlotte's-ba és találkoztam Sookie-val. Sok megpróbáltatáson mentünk keresztül, mire úgy igazából egymásra találtunk. Vele az oldalamon már nem félek a jövőtől. | |
|
Sookie Stackhouse Tündér/Admin

Hozzászólások száma : 31 Join date : 2011. Jul. 27. Tartózkodási hely : Bon Temps
 | Tárgy: Re: Bill Compton Csüt. Okt. 20, 2011 8:41 pm | |
| Kedves Bill! Igaz, hogy elég rövid történetet hoztál össze nekünk, bár a lényeg benne. (Mondjuk elég ködös Mr. Compton élete), de tetszik, tehát elfogadva, nyomás vámpírkodni.  | |
|